Bounty's (Sandra Bekkari)
Ingrediënten:
125 ml kokosdrink (Alpro)
1 el maïzena
1 el acaciahoning
150 g kokosrasp
200 g pure chocolade (minimaal 70%)
Bereiding:
- Meng de kokosdrink samen met de honing en de maïzena en warm op een zacht vuur op. Roer gedurende 2 à 3 minuten tot het mengsel opdikt.
- Haal van het vuur en vermeng met de kokosrasp. Roer nog eens goed door.
- Maak op een bakpapier rechthoekjes van 1 cm dikte en 5 cm lengte. Zet dit in de diepvries tot de kokosvulling stevig en koud genoeg is.
- Smelt intussen de chocolade au bain-marie.
- Dompel de onderzijde van de kokosstaafjes in de chocolade. Leg ze op een rooster met een lage kom of bakpapier eronder. Giet de chocola eroverheen. Zet dit zo'n 30 minuten in de koelkast tot de chocolade weer hard geworden is.
Maak jouw eigen website met JouwWeb